AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun ucu görmek

Kahve falında burun ucu görmek

Kahve falında burun ucu görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, mal sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun ucu gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Kahve falında burun ucu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Kahve falında buruna yumruk yemek maddi durumun düzeleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun doktoru görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun pisliğini yemek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılı almak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kiri görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun kırmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir