AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun uzamasını görmek

Kahve falında burun uzamasını görmek

Kahve falında burun uzamasını görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalettir.

Kahve falında burun uzamasını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun uzaması görmek kötü bir habere veya tehlikeye, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun uzamasını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında boyun uzamasını görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında boy uzaması görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir