AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak esenliğe kavuşulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Kahve falında baş yıkamak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başımı yıkamak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başı yıkamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bebek başı yıkamak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında sabunla baş yıkamak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başını yıkamak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir