AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı yıkamak

Kahve falında başı yıkamak

Kahve falında başı yıkamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sıhhat kazanacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı yıkamak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da iş birliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

Kahve falında başı yıkamak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebek başı yıkamak bereketin geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla baş yıkamak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başını yıkadığını görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında baş yıkamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir