AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun başını yıkamak

Kahve falında çocuğun başını yıkamak

Kahve falında çocuğun başını yıkamak sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek başı yıkamak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını yıkadığını görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başımı yıkamak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başımızı yıkamak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak kazancının günden güne çok artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün başını yıkamak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir