AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş yıkamak

Kahve falında baş yıkamak

Kahve falında baş yıkamak işten yana kısmetinin kapanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında ölünün başını yıkamak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sabunla baş yıkamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında başını yıkadığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek başı yıkamak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında başımı yıkamak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, dertlerine çare bulacağına işarettir.

Kahve falında başımızı yıkamak yapılan işte ustalaşılacağına, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak insanlar tarafından takdir edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir