AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla baş yıkamak

Kahve falında sabunla baş yıkamak

Kahve falında sabunla baş yıkamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sabunla baş yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Kahve falında sabunla baş yıkamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak rahat bir dönem yaşanacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sabunla ellerini yıkadığını görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir