AnaSayfa / Genel / Kahve falında başımı yıkamak

Kahve falında başımı yıkamak

Kahve falında başımı yıkamak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başımı yıkamak gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında baş yıkamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında ölünün başını yıkamak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başımızı yıkamak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret eder.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başını yıkamak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında başımı yıkamak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını yıkadığını görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir