AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek başı yıkamak

Kahve falında bebek başı yıkamak

Kahve falında bebek başı yıkamak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek başı yıkamak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında bebek başı yıkamak bir süre zorluk çekeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başımızı yıkamak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş yıkamak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin başını yıkamak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün başını yıkamak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında başını yıkadığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalettir.

Kahve falında sabunla baş yıkamak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir