AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini yanağından öpmek

Kahve falında ölen birini yanağından öpmek

Kahve falında ölen birini yanağından öpmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek iyi geçim halinde kalacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaklardan öpmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanak öpmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek içinin hafifleyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek yanaktan öpmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir