AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli el görmek

Kahve falında terli el görmek

Kahve falında terli el görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

Kahve falında terli el gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Kahve falında terli el görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ter görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında alın teri görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, maddi imkânlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında terli insan görmek daha sonra işlerin açılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına inanılır.

Kahve falında terli birine sarılmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında terini silmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kişinin her işi severek yapacağına yorulur.

Kahve falında çok terleyen birini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir