AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli ayak görmek

Kahve falında terli ayak görmek

Kahve falında terli ayak görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında terli ayak gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında terli ayak görmek mesleğinde atılım yapacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında terli el görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında terli birine sarılmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aradığı çareleri bulacağına delalet eder.

Kahve falında ter silmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok terleyen birini görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terli atlet görmek insanları kandıracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ter içinde kalmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendisine ev alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir