AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini terlemiş görmek

Kahve falında eşini terlemiş görmek

Kahve falında eşini terlemiş görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir yola gireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşini terlemiş gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında eşini terlemiş görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında terlemiş bebek görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terleyen birini görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terli adam görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini terli görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında terli ayak görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında terli insan görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında terli birine sarılmak zaaflarına kapılacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir