AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin terini silmek

Kahve falında birinin terini silmek

Kahve falında birinin terini silmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin terini silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında ter silmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin terini silmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün terini silmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının terini silmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında terini silmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terli bebek görmek güzel günlerin yaşanacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir