AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek gömdüğünü görmek

Kahve falında bebek gömdüğünü görmek

Kahve falında bebek gömdüğünü görmek borçlarını bitireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hoşluk içinde olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, zafer ve zenginlik getireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bebek gömdüğünü gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, iyilik ve hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ortağından ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara bebek gömmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında toprağa bebek gömmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği gömmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı bebeği gömmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bebeği gömmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir