AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska gömmek

Kahve falında muska gömmek

Kahve falında muska gömmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında muska gömmek gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında muska gömmek yeni işlere atılacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalettir.

Kahve falında muska yakmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında açılmış muska görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta muska görmek eşyaların yenileneceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında büyü muskası bulmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muska vermek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasında muska görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir