AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek

Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek

Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabutda gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Kahve falında ölmüş babasını tabutta görmek darda kalacağına, çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun yandığını görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini tabuta koymak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını tabutta görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tabutlar görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir