AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünden geçmek

Kahve falında ateşin üstünden geçmek

Kahve falında ateşin üstünden geçmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulur.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında ateşin içinden geçmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin yanından geçmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, dertlerine çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir