AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünde yürümek

Kahve falında ateşin üstünde yürümek

Kahve falında ateşin üstünde yürümek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek her zaman evlatlarına destek olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak sorunlarının da son bulacağına, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak zarar etmeyeceğine, düşmanını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek bazı radikal kararlar alınacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir