AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünde yatmak

Kahve falında ateşin üstünde yatmak

Kahve falında ateşin üstünde yatmak esenleyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, adeta havalara uçacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, malının ve parasının da artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak aile hayatının kötüye gideceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin içine düşmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir