AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, para ve zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak toplumda yükseleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ateşin çıktığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir