AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünden atlamak

Kahve falında ateşin üstünden atlamak

Kahve falında ateşin üstünden atlamak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, her anlamda şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek onlara değer vereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir