AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üzerinden atlamak

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak maddi ve manevi zarara uğranacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, başarıya giden yollarını açacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin içinde olmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin içinde görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cehennem ateşini görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, borçları varsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin sıcaklığını hissetmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin yakmadığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir