AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin üstünde kazan gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek kötü haberler alacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak hayırlı adımlar atacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir