AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üzerinde yürümek

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, dostlardan zarar görüleceğine, hile ile mal elde etmeye, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek alım gücünü yitireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ateşin yanından geçmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin çıktığını görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ateşin içinde görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerine oturmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin içinde insan görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir