AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin içine düşmek

Kahve falında ateşin içine düşmek

Kahve falında ateşin içine düşmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, isteklerine kavuşacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ondan kazanç elde edeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin içine düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Kahve falında ateşin içine düşmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, karasızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin içine girmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, malının artmasına, bereketlenmesine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret eder.

Kahve falında ateşin yandığını görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, gülen yüzünün de solacağına yorulur.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek kendisini işine vereceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir