AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin etrafında oturmak

Kahve falında ateşin etrafında oturmak

Kahve falında ateşin etrafında oturmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin etrafında toplanmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin üzerine oturmak terfi edeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında masanın etrafında oturmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında masa etrafında oturmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işaret eder.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir