AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üzerine oturmak

Kahve falında ateşin üzerine oturmak

Kahve falında ateşin üzerine oturmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin üzerine oturmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini ateşin içinde görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ateşin yağdığını görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir