AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini beyaz gömlekle görmek

Kahve falında ölmüş birini beyaz gömlekle görmek

Kahve falında ölmüş birini beyaz gömlekle görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlekli olmak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, şöhretli biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek başarılarının devamının geleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, azap çektiğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine beyaz gömlek vermek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir