AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek diktirmek

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek huzura kavuşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek diktirmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek diktiğini görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek kesmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk gömlek görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek imkânsızı başaracağına, mülk sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir