AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlekli olmak

Kahve falında beyaz gömlekli olmak

Kahve falında beyaz gömlekli olmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zor durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekli olmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında beyaz gömlek vermek yeni bir araba satın alınacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık beyaz gömlek görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk gömlek görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekli erkek görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerinde beyaz gömlek görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir