AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ipek gömlek gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek borçlarının kendisini çok aşacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek ileride çok zengin biri olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ipek gömlek görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, galibiyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir