AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek yıkamak

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, düzenli bir işe girileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yeni bir işe gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak çok büyük çalışmalara girileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak herkesin desteğinin alınacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, nefsine yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek gömleği yıkamak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, takdir edileceği işler yapacağına yorulur.

Kahve falında gömleği yıkamak bereketin ve verimin olacağına, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında gömlek yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek yıkadığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir