AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine beyaz gömlek vermek

Kahve falında birine beyaz gömlek vermek

Kahve falında birine beyaz gömlek vermek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine beyaz gömlek vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini beyaz gömlekle görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz gömlek görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz erkek gömleği görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek rahat bir hayata kavuşacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir