AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantelli gömlek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında dantelli gömlek giymek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz dantelli çorap görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz dantel örmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir