AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle görmek

Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle görmek

Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Kahve falında arkadaşını beyaz gömlekle görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlekli bir erkek görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak sözleri tutulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir