AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek işinde başarılı olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında gömlekte leke görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir