AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Kahve falında evde ateş söndürmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş söndürmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kor ateşi söndürmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde ateş söndürmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir