AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde ateş söndürmek

Kahve falında evde ateş söndürmek

Kahve falında evde ateş söndürmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, küslerin barışacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, tartışma yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında evde ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Kahve falında evde ateş söndürmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalettir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek çok büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında ateşi söndürdüğünü görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında ateş görüp söndürmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında odun ateşi söndürmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında sobada ateş söndürmek büyük bir gelir toplayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir