AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş söndürmek

Kahve falında ateş söndürmek

Kahve falında ateş söndürmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, de elinin bollaşacağına, yönetici makamına geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek sıkıntıların artacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ateş söndürmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir