AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak işinin gücünün rast gideceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangını söndürmeye çalışmak elindekini de bitireceğine, zenginliğe alamet eder.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşi söndürdüğünü görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir