AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateşi söndürmek

Kahve falında kor ateşi söndürmek

Kahve falında kor ateşi söndürmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Kahve falında kor ateşi söndürmek çalışmalarının yarıda kalacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında kor ateşi görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kor halinde ateş görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında kor ateşe basmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kor ateşte yürümek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş ve kor görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında kor ateş tutmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir