AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yakıp söndürmek

Kahve falında ateş yakıp söndürmek

Kahve falında ateş yakıp söndürmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine inanılır.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, işlerinin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp ısınmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp yemek pişirmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında ateşle yakıldığını görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş yakıldığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir