AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ateş söndürmek

Kahve falında elinde ateş söndürmek

Kahve falında elinde ateş söndürmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalettir.

Kahve falında elinde ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında elinde ateş söndürmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek evli ise çocuk sahibi olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşi toprakla söndürmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak güzel haberler alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir