AnaSayfa / Genel / Kahve falında selam yollamak

Kahve falında selam yollamak

Kahve falında selam yollamak rakiplerin başarı kazanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selam yollamak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Kahve falında selam yollamak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye selam yollamak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini askere yollamak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca yollamak onların başarıları ile övüneceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi hacca yollamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çiçek yollamak darlığa düşmeyeceğine, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu askere yollamak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir