AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ilaç vermek

Kahve falında ölüye ilaç vermek

Kahve falında ölüye ilaç vermek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye ilaç vermek gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Kahve falında ölü birinden ilaç almak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüye ilaç vermek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden ilaç almak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye ilaç almak şansının açık olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp ilacı görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında birine ilaç içirmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ilac satin almak zor bir durumda kalacağına, üzüleceğine ve kırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir