AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç hap görmek

Kahve falında ilaç hap görmek

Kahve falında ilaç hap görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Kahve falında ilaç hap gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında ilaç hap görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç içmemek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işarettir.

Kahve falında ilaç aldırmak mutlu olacağına ve güleceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında babaya ilaç vermek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ilaçla böcek öldürmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında doktorun ilac vermek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden ilaç almak çok büyük başarılar elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yanlış ilaç içmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir