AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç şişesi görmek

Kahve falında ilaç şişesi görmek

Kahve falında ilaç şişesi görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, onlarla arasının açılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Kahve falında ilaç şişesi gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Kahve falında ilaç şişesi görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında ilaç fitil görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin ilaçlandığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kutu ilaç görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, fal sahibinin muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilaçlama yapmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç hazırlamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç tableti görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından ilaç almak kısmetli bir kişi olunacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir