AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilac yemek

Kahve falında ilac yemek

Kahve falında ilac yemek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilac yemek gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında ilac yemek yaşanan sorunların sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden ilaç almak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına inanılır.

Kahve falında bit ilacı görmek zorluğa düşeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç yazdırmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulur.

Kahve falında ilaç tableti görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında doktora gidip ilaç almak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında ilaç saklamak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir