AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç saklamak

Kahve falında ilaç saklamak

Kahve falında ilaç saklamak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç saklamak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında ilaç saklamak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilacı yutamamak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ilac yutmak anne baba duaları alınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ilaçla böcek öldürmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Kahve falında bit ilacı sürmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat bir hayata sahip olmaya delalet eder.

Kahve falında bit ilacı görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaç içmemek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilaçlama görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir